Doorlopend onderhoud

In het Doorlopend onderhoud zorgt Ophrys er primair voor dat wijzigingen in wet- en regelgeving continue worden doorgevoerd in alle Avg en Wft documenten binnen uw kantoor. Daarnaast neemt Ophrys periodiek alle onderdelen van Avg en Wft Compliance met u door in een persoonlijk gesprek. Hierbij bespreken wij onder andere eventuele wijzingen van uw bedrijfsstructuur, werkwijze, procedures, samenwerkingsverbanden en personeel. Wij zorgen ervoor dat alle personeelsdossiers, documenten en beschreven bedrijfsprocessen doorlopend up-to-date blijven. Tevens bieden wij een signaalfunctie voor het behoud van uw vakbekwaamheid.

Het voordeel van Doorlopend onderhoud is dat Ophrys de compliance activiteiten en de daarbij behorende verantwoordelijkheden van u overneemt. U, als ondernemer, kunt zich blijven focussen op de dagelijkse leiding en activiteiten van uw kantoor. Daarnaast heeft u altijd een professionele sparringpartner voor specifieke casussen in uw dagelijkse praktijk op gebied van compliance.

"Ophrys: Kennis en kwaliteit, nu en in de toekomst."

Contact opnemen

“De veranderende wetgeving kost ons als klein kantoor veel tijd. Ophrys maakt de vertaalslag voor vele kantoren tegelijkertijd en dat bespaart tijd en kosten.”

Ward van den Berk - Van den Berk Assurantiën BV in Sint-Oedenrode

Laatste nieuws

Rechtsvorm wijzigen? Let op uw vergunning
Het einde van het jaar nadert en dat is traditioneel een moment dat veel ondernemers samen met hun boekhouder/accountant bekijken of het wijzigen van de rechtsvorm fiscaal inter...

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Bekijk het nieuwsbrievenarchief.

Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens 

| Ophrys | Brugstraat 81 | 5731 HG Mierlo | 0492 344 988 | info@ophrys.nl