Doorlopend onderhoud

In het Doorlopend onderhoud zorgt Ophrys er primair voor dat wijzigingen in wet- en regelgeving continue worden doorgevoerd in alle Wft documenten binnen uw kantoor. Daarnaast neemt Ophrys periodiek alle onderdelen van Wft Compliance met u door in een persoonlijk gesprek. Hierbij bespreken wij onder andere eventuele wijzingen van uw bedrijfsstructuur, werkwijze, procedures, samenwerkingsverbanden en personeel. Wij zorgen ervoor dat alle personeelsdossiers, documenten en beschreven bedrijfsprocessen doorlopend up-to-date blijven. Tevens bieden wij een signaalfunctie voor het behoud van uw vakbekwaamheid.

Het voordeel van Doorlopend onderhoud is dat Ophrys de compliance activiteiten en de daarbij behorende verantwoordelijkheden van u overneemt. U, als ondernemer, kunt zich blijven focussen op de dagelijkse leiding en activiteiten van uw kantoor. Daarnaast heeft u altijd een professionele sparringpartner voor specifieke casussen in uw dagelijkse praktijk op gebied van compliance.

"Ophrys: Kennis en kwaliteit, nu en in de toekomst."

Contact opnemen

“De veranderende wetgeving kost ons als klein kantoor veel tijd. Ophrys maakt de vertaalslag voor vele kantoren tegelijkertijd en dat bespaart tijd en kosten.”

Ward van den Berk - Van den Berk Assurantiën BV in Sint-Oedenrode

Laatste tweet

Logging van uw systemen niet verplicht, wel verstandig. - Ophrys - Nieuwsbericht ophrys.nl/nieuws/367/log… #ophrys

Laatste nieuws

Logging van uw systemen niet verplicht, wel verstandig.
Binnen Ophrys krijgen we vaak de vraag wat het nut en de noodzaak is van het loggen van gebeurtenissen in uw systemen. Zeker binnen kleinere kantoren of eenmanskantoren wordt he...

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Bekijk het nieuwsbrievenarchief.

Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens 

| Ophrys | De Loo 81 | 5731 MP Mierlo | 0492 344 988 | info@ophrys.nl