Avg Compliance

Vanuit de Algemene verordening gegevensbescherming (Avg) heeft u een verantwoordingsplicht. Dat betekent dat u moet kunnen aantonen op grond waarvan u persoonsgegevens verwerkt en hoe u borgt dat u zorgvuldig omgaat met deze gegevens.

In het handboek dat wij opmaken voor uw kantoor zijn naast de betreffende procedures ook benodigde registratieformulieren, brieven, verwerkingsregisters en andere documenten die voor u van toepassing zijn opgenomen. Kortom u ontvangt van ons een totaalpakket waarmee u de Avg Compliance binnen uw kantoort borgt.

Door Avg Compliance te combineren met andere dienstverlening op gebied van Wft Compliance worden ook direct uw opdrachten tot dienstverlening en Dienstenwijzer voorzien van de juiste privacy aspecten.

Contact opnemen

Laatste tweet

Aanvragen of wijzigen van een AFM vergunning vereist de nodige inspanning en een goede voorbereiding. Voldoet u aan… twitter.com/i/web/status/1…

Laatste nieuws

Houd grip op persoonsgegevens
Privacybescherming is een continu proces. Onderstaand geven wij u een overzicht van diverse punten die u regelmatig moet toetsen om te beoordelen of uw kantoor (nog steeds) aan...

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Bekijk het nieuwsbrievenarchief.

Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens 

| Ophrys | De Loo 81 | 5731 MP Mierlo | 0492 344 988 | info@ophrys.nl