Compliance abonnement

Ophrys heeft een laagdrempelig Compliance abonnement ontwikkelt waarmee op een goede en efficiënte wijze compliance invulling kan worden gegeven aan de verschillende adviestrajecten.

Wat bieden wij u...
Het compliance abonnement is modulair opgebouwd met documenten welke u nodig heeft om primair een goede compliance invulling te geven aan de verschillende adviestrajecten binnen uw onderneming. Ophrys verstrekt u documenten in een basisuitvoering waarbij wij ervoor zorgdragen dat uw gegevens op een juiste en adequate wijze worden verwerkt. U ontvangt alle documenten in een digitaal dossier dat wij voor uw kantoor beschikbaar stellen. Vanuit het digitaal dossier kunt u de documenten ook downloaden naar uw eigen lokale omgeving.

… en uw documenten blijven ook actueel
Indien er wijzigingen zijn vanuit wet- en regelgeving of voortschrijdend inzicht van de AFM of AP worden de documenten doorlopend aangepast door Ophrys en in uw digitaal dossier geplaatst. Als er wijzigingen zijn dan worden deze ook altijd per email aan u gecommuniceerd. Tevens worden de documenten periodiek gecontroleerd op basis van uw kantoorsituatie zodat eventuele wijzigingen in uw bedrijfsvoering ook doorgevoerd worden. Uiteraard kunt u ook tussentijds wijzigingen doorgeven.

Contact opnemen

“Het geeft rust en een goed gevoel te weten dat professionals mijn documenten beheren en wijzigingen in wet- en regelgeving borgen. Hierdoor ben ik in staat me bezig te houden met mijn core business. In Ophrys heb ik deze professionele partner gevonden.”

S. Tuinstra - Tuinstra Financieel Adviseurs in Groningen

Laatste tweet

Nieuwsberichten Ophrys | Kennis en Kwaliteit - mailchi.mp/wftassist/d0go…

Laatste nieuws

Rechtsvorm wijzigen? Let op uw vergunning
Het einde van het jaar nadert en dat is traditioneel een moment dat veel ondernemers samen met hun boekhouder/accountant bekijken of het wijzigen van de rechtsvorm fiscaal inter...

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Bekijk het nieuwsbrievenarchief.

Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens 

| Ophrys | Brugstraat 81-1 | 5731 HG Mierlo | 0492 344 988 | info@ophrys.nl