Digitaal Wft dossier

Bij Ophrys beschikt u over een eigen Digitaal Wft dossier. Dit dossier biedt u de mogelijkheid om alle soorten documenten en adviesdossiers in een beveiligde omgeving aan te leveren. Tevens vindt u in het Digitaal Wft dossier alle door ons voor uw kantoor vervaardigde documenten in een vaste structuur.

De door ons doorgevoerde (wets)wijzigingen in uw documenten zijn (en blijven) vervolgens direct beschikbaar in het Digitaal Wft dossier. Indien gewenst zijn deze te downloaden naar uw eigen lokale omgeving. Daarmee heeft u als ondernemer altijd de meest recente versies van uw documenten beschikbaar op uw kantoor.

Ook in het geval van een controle door de AFM of bij themaonderzoeken zijn benodigde gegevens snel paraat. Indien nodig kan Ophrys op uw verzoek een tijdelijke login beschikbaar stellen voor de AFM of andere marktpartijen op één of meerdere specifieke onderdelen.

Het Digitaal Wft dossier is onderdeel van het Compliance traject en Doorlopend onderhoud.

Contact opnemen

“Ik vind het zelf zeer prettig dat jullie afspraken nakomen, dat lijkt normaal, maar de praktijk leert dat dit (helaas) niet zo is.”

J. Alberts - HypotheekCompany De Ronde Venen in Wilnis

Laatste tweet

Logging van uw systemen niet verplicht, wel verstandig. - Ophrys - Nieuwsbericht ophrys.nl/nieuws/367/log… #ophrys

Laatste nieuws

Logging van uw systemen niet verplicht, wel verstandig.
Binnen Ophrys krijgen we vaak de vraag wat het nut en de noodzaak is van het loggen van gebeurtenissen in uw systemen. Zeker binnen kleinere kantoren of eenmanskantoren wordt he...

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Bekijk het nieuwsbrievenarchief.

Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens 

| Ophrys | De Loo 81 | 5731 MP Mierlo | 0492 344 988 | info@ophrys.nl