Digitaal dossier

Bij Ophrys heeft u toegang tot de webportal 'Digitaal dossier'. Deze webportal bevindt zich in een beveiligde omgeving en is toegankelijk middels uw persoonlijke inlogcode. Wij verstrekken inlogcodes op verschillende toegangsniveau's voor directie en medewerkers.

Het digitale dossier geeft u, voorafgaand aan en tijdens de uitvoering van de opdracht, de mogelijkheid om benodigde gegevens te uploaden naar Ophrys. Na afronding van onze werkzaamheden vindt u hier alle door ons vervaardigde documenten in een vaste structuur en indien gewenst kunt u ze downloaden naar uw eigen lokale omgeving. Tevens zijn de door ons doorgevoerde (wets)wijzigingen in uw documenten vervolgens direct beschikbaar in uw digitale dossier. Zo werkt binnen uw kantoor iedereen altijd met dezelfde en meest recente versies van uw documenten.

Ook in geval van een controle door de AFM of bij themaonderzoeken zijn benodigde gegevens snel paraat. Indien nodig kan Ophrys op uw verzoek een tijdelijke inlogcode beschikbaar stellen voor de AFM op één of meerdere specifieke onderdelen.

Contact opnemen

“Ik vind het zelf zeer prettig dat jullie afspraken nakomen, dat lijkt normaal, maar de praktijk leert dat dit (helaas) niet zo is.”

J. Alberts - HypotheekCompany De Ronde Venen in Wilnis

Laatste nieuws

Actieve provisietransparantie is een feit per 1 juli 2024
Per 1 juli aanstaande wordt in de BGfo artikel 86 aangepast. De tot dan geldende passieve provisietransparantie wordt vervangen door een verplichting tot actieve provisietranspa...

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Bekijk het nieuwsbrievenarchief.

Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens 

| Ophrys | Brugstraat 81 | 5731 HG Mierlo | 0492 344 988 | info@ophrys.nl