Compliance traject

De Wft en Avg zijn complex en stellen veel eisen aan uw bedrijfsvoering en advisering. Ophrys neemt dit graag voor u uit handen middels een Compliance traject dat bestaat uit drie onderdelen. Deze onderdelen zijn gericht op personeel, klantadvies en bedrijfsprocessen. Ophrys zorgt ervoor dat alle benodigde documenten voor Avg en Wft Compliance binnen uw kantoor aanwezig zijn en in overeenstemming worden gebracht met wet- en regelgeving.

  • Personeel; wij dragen zorg voor volledige dossiers van u en uw personeel. Wij kijken ook naar eventuele samenwerkingsverbanden met freelancers en onderbemiddelaars en hun beloningsstructuur.
  • Advies; wij verzorgen alle benodigde documenten die u in uw adviestraject gebruikt. Zowel richting de consument als interne formulieren. Tevens verrichten wij een nulmeting op uw adviesdossiers en geven u de benodigde handvatten voor de opbouw van en verslaglegging in uw dossiers die Wft proof is.
  • Bedrijfsprocessen; deze beschrijven wij op basis van de gehanteerde werkwijze binnen uw kantoor. Tevens geven wij u handvatten om uw bedrijfsvoering daar waar nodig aan te passen naar geldende wet- en regelgeving.

Ophrys geeft daadwerkelijk invulling aan de verschillende facetten van Avg en Wft Compliance binnen uw kantoor en werkt niet met een handboek waar u zelf mee aan de slag moet gaan. Wij nemen hierbij uw huidige werkwijze steeds als uitgangspunt en kijken vanzelfsprekend ook naar de commerciële aspecten. Maatwerk dus!

Wij kunnen een compleet Compliance traject voor uw kantoor verzorgen. Het uitwerken van één of meerdere specifieke onderdelen van het Compliance traject behoort ook tot de mogelijkheden.

Contact opnemen

Laatste nieuws

Actieve provisietransparantie is een feit per 1 juli 2024
Per 1 juli aanstaande wordt in de BGfo artikel 86 aangepast. De tot dan geldende passieve provisietransparantie wordt vervangen door een verplichting tot actieve provisietranspa...

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Bekijk het nieuwsbrievenarchief.

Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens 

| Ophrys | Brugstraat 81 | 5731 HG Mierlo | 0492 344 988 | info@ophrys.nl