Compliance audits

U heeft in de afgelopen jaren veel tijd en aandacht besteed aan de implementatie van de Wft, maar de twijfel of uw bedrijfsvoering de toets der kritiek van de AFM kan doorstaan blijft vaak. Met onze Compliance audit geven wij u in de vorm van een overzichtelijk en gedetailleerd rapport snel inzicht of en in welke mate uw kantoor voldoet aan wet- en regelgeving.

Een Compliance audit kan op diverse niveau’s worden uitgevoerd. Alleen op de kwaliteit van uw adviesdossiers, maar ook over de volledige breedte van uw kantoor.

Dossieraudit

Per adviesdossier ontvangt u een overzichtelijke en gedetailleerde rapportage van onze bevindingen. Deze rapportage geeft u de benodigde handvatten om de kwaliteit van uw adviesdossiers verder te verbeteren. Tevens kunnen wij de rapportage van onze bevindingen over uw adviesdossiers in een persoonlijk gesprek met u doornemen. U heeft bij ons de mogelijkheid om dossiers van de diverse adviesgebieden te laten toetsen.

Kantooraudit

Ophrys maakt in het kader van deze audit een volledige scan van uw kantoor op gebied van Wft Compliance. U ontvangt van ons een overzichtelijk en gedetailleerd rapport, waarin direct de knelpunten binnen uw kantoor naar voren komen. Naast zaken op gebied van personeel, klantadvies en bedrijfsprocessen, besteden wij in onze audit uitgebreide aandacht aan uw adviesdossiers. 

Indien gewenst lost Ophrys geconstateerde knelpunten voor u op door er op professionele wijze invulling aan te geven. Daardoor kunt u zich met een gerust hart blijven focussen op de dagelijkse activiteiten en leiding van uw kantoor.

Contact opnemen

“Zo’n Compliance scan is voor ons als adviseurs de weg van Goed naar Beter.”

F. Roggen - Van den Boer en Roggen Financieel Advies in Eindhoven

Laatste tweet

Logging van uw systemen niet verplicht, wel verstandig. - Ophrys - Nieuwsbericht ophrys.nl/nieuws/367/log… #ophrys

Laatste nieuws

Logging van uw systemen niet verplicht, wel verstandig.
Binnen Ophrys krijgen we vaak de vraag wat het nut en de noodzaak is van het loggen van gebeurtenissen in uw systemen. Zeker binnen kleinere kantoren of eenmanskantoren wordt he...

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Bekijk het nieuwsbrievenarchief.

Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens 

| Ophrys | De Loo 81 | 5731 MP Mierlo | 0492 344 988 | info@ophrys.nl